Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHAT'S HOT TODAY?

Μελομακάρονα με λευκή σοκολάτα

Μελομακάρονα με λευκή σοκολάτα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαχταριστά σιροπιασμένα μελομακάρονα βουτηγμένα σε λευκή σοκολάτα »

Τηγανιτά αυγά... αλλιώς

Τηγανιτά αυγά... αλλιώς

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τηγανιτά deviled eggs με γέμιση από μουστάρδα και μαγιονέζα »

Μαμαδίστικο σουφλέ με ζαμπόν

Μαμαδίστικο σουφλέ με ζαμπόν

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαχταριστό σουφλέ φούρνου με ψωμί, καπνιστό ζαμπόν και υπέροχη γραβιέρα Νάξου »

Το tip της ημέρας

TO TIP THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για το σωστό σοτάρισμα λαχανικών; Για δες...

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για το σωστό σοτάρισμα λαχανικών; Για δες...

Οι περισσότερες συνταγές της μεσογειακής -και όχι μόνο- διατροφής, ξεκινούν συνήθως από ένα... σοτάρισμα! Με λίγα λόγια, το πρώτο βήμα που κάνεις σχεδόν κάθε φορά που μαγειρεύεις είναι να ζεστάνεις ελαιόλαδο ή βούτυρο σε μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι και έπειτα να σοτάρεις κρεμμύδι, σκόρδο ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Έπειτα, σε αυτή τη βάση προσθέτεις σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά του πιάτου που ετοιμάζεις και κάπως έτσι “χτίζεις” ένα γεύμα! Ξέρεις, όμως, ποιο είναι το καλύτερο μυστικό για το σοτάρισμά σου; Και όμως, η καλύτερη μέθοδος σοταρίσματος των λαχανικών υπαγορεύει τη χρήση ζωμού, είτε λαχανικών, είτε κοτόπουλου ή ακόμη και βοδινού! Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγεις τα οξειδωμένα λιπαρά και όλα τα αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμα στον οργανισμό σου! Την επόμενη φορά, λοιπόν, χρησιμοποίησε όσο ζωμό χρειαστεί για να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού ή της κατσαρόλας, πρόσθεσε τα λαχανικά σου, κλείσε το καπάκι και μαγείρεψέ τα, μέχρι να γίνουν τραγανά και αρωματικά!

Δες όλα τα tips
Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!